top of page
Godhem%20balkong_edited.jpg

BO PÅ GÅRDEN

Till övervåningen i det stora boningshuset på Godhems gård välkomnar vi gäster som vill bo i en lantlig miljö med kor och får som närmaste grannar, och bara en kort promenad till salta havsbad. Huset är från 1800-talet, och här finns den gamla känslan och många gamla detaljer bevarade. Det finns tre härliga sovrum, ett fräscht badrum, kök med matplats, och ett allrum med utgång till en underbar balkong där du i strålande morgonsol kan dricka ditt kaffe med utsikt över gården och ängarna.

Boendet
Boendet har två sovrum med dubbelsäng (180 cm). I rummen finns det också plats för en extrasäng. Det finns ett vardagsrum med bäddsoffa (140 cm) där man kan sova 1-2 personer.  Det mysiga köket renoverades under våren 2021, men med den gamla 1800-talskänslan bevarad. Här finns all nödvändig köksutrustning samt matplats för 4-6 personer. Intill köket ligger ett litet allrum där också utgången till balkongen finns. På balkongen finns bord och stolar och framförallt en underbar förmiddagssol. Badrummet och toaletten är byggt för några år sedan och är fräscht. I det ena rummet finns toalett och tvättställ. I det andra rummet finns dusch, tvättställ samt tvättmaskin.

Som gäst har man egen ingång i huset som går direkt upp till övervåningen. Givetvis har man tillgång till trädgården, där det finns stora ytor att vara på, egen uteplats och tillgång till grill. Har man barn finns det sandlåda och gunga man gärna får använda. 

 
Avstånd:
Busshållplats: 2 km
Röda Holme (badstrand): 1,5 km
Gottskär (gästhamn, restaurang, kiosk): 3 km
Onsala kyrkby (mataffär, apotek): 5 km Göteborg: 4 mil
Varberg: 6 mil

Priser: 
1900 kr/natt för upp till 4 gäster. Vid fler än 4 gäster tillkommer en kostnad på 300 kr/gäst och natt.
Minsta antal nätter: 2

Slutstädning sker av gäst. Gäster tar själva med sängkläder samt handdukar. Vid önskemål går det bra att få det bäddat med sängkläder och handduk för 150 kr/gäst.
 
Välkomna att höra av er för frågor och bokning! 

bottom of page